You searched for: all images in the database. Here are the results:

Cook Physical Science Building Construction (From Parking Lot)
Library Addition (From Parking Lot)
View on LeftView on Right
Library View
Title:
Library View
Town:
Burlington
County:
Chittenden
State:
Vermont
Date:
2007-05
Description:
This image was an attempt to get a view of the library from Main Street, but the fences surrounding the new Davis Center made it difficult to get a good shot. The back of the old book store is in clear view but it is hard to make out much of what the older images of UVM looked like.
Filename:
LS10124_002.jpg
Size:
2816 x 2112 pixels; 2276909 bytes
Original Filename:
LS10124.JPG
GPS Location:
UTM Zone T 18, 4926274 E, 0643426 N
Datum: WGS84
Keywords:
Abandonment; Abandonment of property; Automobiles; Building; Building,Brick; Buildings; Change; Cities and towns; City trees; Conifers; Culture; Deciduous; Earthwork; Excavation; Forests and Plants; Hedges; Human Activity; Human Constructs; Landscapes; Living Things; Nature; Plants; Public buildings; Schools; Season; Shrubs; Spring; Stone walls and Fences; Time; Transportation; Trees; Trucks; Wire fencing; Work; Wrecking;
Source:
Ben Pollack
Photographer:
Ben Pollack
Submitted By:
Ben Pollack
Submitted On:
2007-05-12
Original Media:
Digital Photograph
Times viewed:
2529
Title:
Cook Physical Science Building Construction (From Parking Lot)
Town:
Burlington
County:
Chittenden
State:
Vermont
Date:
1970
Description:
This historic photograph documents the construction of Cook Physical Science Building from the parking lot behind Morrill Hall. In the foreground, numerous cars are visible in the lot, which is bordered with deciduous trees and large chunks of bedrock. Above the lot are gently sloping grassy hills, which are cut by walking paths. A woman walks down a path towards the library. These paths are lined with small deciduous trees and some light posts. Behind the hill is the new Cook Physical Science building, with sections of staging set up around the structure. On the staging are construction workers using a crane to help complete the top few levels of the new science building. To the left of Cook, the old Gymnasium (Royal Tyler Theater), Williams Science Hall, and Ira Allen Chapel are visible; as well as many large deciduous trees. The season is summer. UVM Campus
Filename:
LS10124_000.jpg
Size:
3873 x 2712 pixels; 1084995 bytes
Original Filename:
uvm2049.jpg
GPS Location:
UTM Zone T 18, 4926274 E, 0643426 N
Datum: WGS 1984
Keywords:
Automobiles; Building; Buildings; Chimneys; Cities and towns; Cranes,derricks,etc.; Culture; Deciduous; Forests and Plants; Hedges; Human Activity; Human Constructs; Lampposts; Landscapes; Living Things; Machinery; Men; Nature; People; Plants; Public buildings; Roads; Roads,Paved; Schools; Season; Sidewalks; Stone buildings; Streets; Sugar Maple; Summer; Time; Transportation; Trees; Trucks; Women; Wooden-frame buildings; Work;
Source:
University of Vermont Archives
Submitted By:
Corey Coutu
Submitted On:
2005-07-08
Original Media:
Photograph
Times viewed:
1790
Landscape Change Menu New Breed Marketing New Breed Marketing University of Vermont University of Vermont The National Endowment for the Humanities National Science Foundation Linthilac Foundation